Någonting har hänt!

Jag brukar säga att det tar ca 5 år att bygga en kör. Jag har nu till sommaren varit organist i Johannes i 5 år och även om vi bara var en damkör första året så menar jag att det har hänt något. Det känns just nu att vi är en kör och jag menar att vi låter bättre än någonsin. Även om vi bara var ca hälften på påskdagen så lät det fantastiskt bra! Kul gudstjänst med trumpet och härliga psalmer. Visst var det sånger som vi kan väldigt bra och som vi kan sjunga ut på men klangen var super. Stort tack!

Nu är det då dags att blicka framåt mot nya, mycket berikande konsertupplevelser. A cappella repertoar är nyttigt att sjunga och vi kommer att bli ännu bättre efter det här. Konsert i Växjö domkyrka, Nybro kyrka och Karlsrona Fredrikskyrkan. Hela programmet delade jag ut i torsdags och det finns som en pdf-fil här:

Växjö

Nu är det ju tyvärr ingen repetition på torsdag. Det är ju 1 maj men sedan har vi  3 bra repetitioner framför oss. Det mesta av repertoaren har vi sjungit förut och dom nya sångerna är rätt enkla. En av dom nya sångerna var Kyrie av Arvo Pärt. Här är en länk med den sången:

Kyrie av Arvo Pärt

Ha det nu riktigt bra!!

/C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s