Jamen det går ju!

Hej på er och tack för en fina repetition i torsdags. Ledsen för ett lite sent blogginlägg som kommer här.

Andra repetitionen med avstånd, ingen paus etc. Jag tycker att det fungerar. Visst, det är inte optimalt och vi hör inte varandra på kanterna men vi sjunger och det låter riktigt bra! Jag är imponerad över hur fin klang det är och hur snabbt ni tar till er Mozarts Requiem. Riktigt kul ska det bli när vi väl får göra det. Det blir väl mer och mer tveksamt om vi får/kan framföra det den 1 november men i så fall blir det förhoppningsvis i januari. Konsert blir det den 1 november i vilket fall och vi kommer att börja förbereda den också.

Vi tog i bruk vår nya gudstjänstpärm som ni alltså tar i bokhyllan vid sidoingången när ni kommer. Vi kommer att sjunga oss igenom många av sångerna under hösten. Nu på söndag är det premiär för koralkören som alltså består av 10 personer. Det är redan fullt denna gång men det finns fler datum att välja på och vi behöver alltid reserver om någon blir sjuk. Ska bli kul att sjunga inför andra igen!
Samling är alltid prick 10.00 på orgelläktaren och nu på söndag sjunger vi:
Bach – ”Jesu bleibet meine Freude”
Wesley – ”Lead me Lord”
Pool – ”The Lord bless and keep you”

I övrigt sjöng vi en hel del på Mozart och det går verkligen bra. Kul!

Glöm nu inte: håll avstånd, ta med egen drick, god handhygien. Håll ut, snart kan vi göra konserter igen!

/C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s