Amadeus, Amadeus….

…..varför gjorde du det så svårt för oss körsångare?!

Tack för repet igår! Bra kämpat. Det var 3:e repetitionen och då börjar man ju iaf att känna igen tonerna. Som ni märker så är Ola Salos stycke väldigt enkelt och vi är snart klara med det. Däremot har vi lite mer att jobba på i Mozarts Requiem. Framför allt i Kyrie-satsen. Jag kommer att lägga upp stämmor här på hemsidan så att ni enkelt kan träna hemma. Vi kom ju i princip igenom igår vilket var fantastiskt bra. Det är ju trots allt rätt långt kvar till den 6 april! Visserligen har vi sportlov och vi har en hel del annat som vi ska ge oss på men som vanligt är jag helt lugn. Vi fixar detta och det kommer att bli en strålande och omtalad konsert!

Kul att vi var så många på repet. Samtliga basar, 1 tenor borta och bra med folk i sopen och alt. När vi kommer till medlemsstatus så låter Eva Nemeth i 2:sopranen hälsa att hon tar uppehåll även denna terminen pga hälsoskäl.

That’s it. Vi ses nästa torsdag. Glädjer mig redan!

 

/C

En reaktion på ”Amadeus, Amadeus….

  1. Trist att missa gårdagens rep. men Malmö Aviation ville inte väl den här gången. Istället blev det till slut SJ och sen ankomst torsdag kväll. Bra initiativ med bloggen, Christian! Det ska bli roligt att se vad som händer. Det är jättebra att kunna läsa om vilka stycken ni har slipat extra på när man har missat en övning så att man kan komma ikapp lite själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s