Jag hann!

Jo, jag hann med tåget men det kändes ju inte helt bra att lämna er så där på stört. Kommer inte att hända så ofta men mitt nästa tåg går som sagt 1 timme senare och det är lite drygt. Normalt sett kör jag ju bil på torsdagar men jag ville inte riktigt det i detta väder…

Nå, tack igen för en strålande repetition och minsann om inte jag såg ett ljus i Kyrietunneln! Bra jobbat. Den 6 april kommer det att sitta stensäkert. Det hjälper ju om ni lyssnar på er stämma. Länkarna har ni till höger.

Annars har förkylningsstiderna slagit sina klor kring kören. Tur att det är nu och inte när vi ska sjunga upp! För er som inte var där sa jag följande:
1. Johanneskören on Tour börjar att klarna allt mer. Lunchkonsert i Växjö domkyrka lördagen den 31 maj kl 12.oo är spikad. Likaså kvällskonsert samma dag i Nybro kyrka kl 18.00. Övernattning i närheten (har ni tips?) och sedan gudstjänstsjungning i Karlskrona eller Karlshamn… Vi åker buss och ni behöver inte betala något för resa, boende och frukost. Fika bjuder kyrkorna på. Det som ni får betala är kvällsmaten på lördag kväll. Återkommer om detta. kanske lunchen på söndagen. Vi är tillbaka i Malmö på söndag ca kl 16.30.

Hanna Larsson i alten har kastat in handduken och tar ett uppehåll. Hon hälsar till alla och vi ser fram emot när hon kan börja igen. Jag kommer att ta in en ny alt som börjar nästa torsdag.
Och apropå medlemmar så tänkte jag dra igång en liten tenorkampanj. Vi har fantastiskt duktiga tenorer men vi skulle behöva några till. Känner ni någon så putta lite på dom och be att dom mailar mig!

I övrigt sjöng vi på Salos stycke samt lite olika a cappella stycken inför konserter och högmässor. Snyggt och kul att få jobba lite igen med a cappellarepertoaren. Nyttigt för oss!

Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s