Fler och fler…

…sätter fler och fler toner i Mozart! Så himla kul. Jag hör och märker att ni blir fler och fler som nitar alla sextondelar i Mozarts Kyrie. Snyggt jobbat. Vi ska ha med alla på tåget och det kommer att gå. Vi har ju ett antal repetitioner kvar. Kul också att vi var så många i torsdags.

Lite medlemsstatus. Tyvärr så måste Lovisa i 1:a alten ta uppehåll resten av terminen detsamma gäller Nicklas i tenoren. Har sagt det förut, vi har Malmös bästa tenorstämma men det behövs lite fler. Jag kommer att gå ut med lite annonser men är det så att ni känner någon så är det absolut dags att börja övertala dom nu!
Glädjande nog så kunde vi presentera en ny alt: Eva Hellstrand. Välkommen. Hoppas att du ska trivas!

Lite nya noter sjöng vi. Nils Lindbergs ”As you are”. Skön jazzballad som vi kommer att sjunga på vår a cappella repertoar framöver. Vi börjar närma oss första högmässan för kör 1 (2 mars/Fastlagssöndag). Repertoaren på den dagen blir:
1. Ubi Caritas (Ola Geijlo)
2. Set me as a seal (Rene Clausen)
3. Kärleken är (Anders Jonhammer – ny

Vi har 2 torsdagar till så det ska inte vara några problem. Snart ska vi sätta tänderna i Bob Hunds ”Åh döds” så det blir fler och fler noter att hålla redan på!

Eftersom det var första torsdagen i månaden var vi ett bra gäng som tog en öl/vin/vatten på Nya Brogatan efteråt. Kul. Kanske ännu fler nästa gång!

Allt gott så ses vi nästa torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s