Episk körhelg…

…lär det bli den 31 maj-1 juni. Programmet börjar spikas och vi kommer att ta bussen från Johanneskyrkan på morgonen den 31/5 med avfärd till Växjö fantastiska domkyrka. Lunchkonsert kl 12.00. Därefter lunch och avfärd till Nybro. Konsert kl 18.00. Sedan incheckning på Stora hotellet i Nybro. Där äter vi även middag tillsammans. Efter frukost på söndagen tar vi oss till Karlskrona och sjunger i högmässa. Därefter tillbaka till Malmö dit vi kommer vid 16-tiden.
Församlingen står för resan (Buss), lunch samt övernattning i dubbelrum och frukost. Om man vill ha enkelrum kan man få det men får betala ca 350kr. Ni står för middagen på kvällen.

Ska bli riktigt kul tycker jag och ser verkligen fram emot detta och räknar ju med att ni alla följer med! Det blir ju ett riktigt bra tillfälle att sjunga ihop oss, utmana oss repertoarmässigt och lära känna varandra lite bättre. Det jag vill nu är att ni som vill ha enkelrum mailar mig detta önskemål på schultzes@telia.com.

Annars igår var ju den stora nyheten att vi hälsade en ny alt välkommen: Agnes Nilsson. Välkommen! Hoppas att du ska trivas.

Vi sjöng igenom hela vår repertoar just nu och mer kommer nästa gång vi ses. Ha nu ett riktigt skönt sportlov så ses vi den 27/2 igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s