2:a gången…

…gick ju Mozart mycket bättre! Bra jobbat i alla stämmor. Det som för 1,5 månad sedan syntes omöjligt verkar nu vara på väg att lyckas. Så himla kul. Vi får ju dessutom bra stöd i en stor orkester. 5 repetitioner kvar nu…

På söndag (fastlagssöndag) träffas kör 1. OBS! Vi börjar repa 09.45. Predikant är vår nye arbetsplatschef prästen Jan Ståhlfors. Repertoar:
1. Set me as a seal (Clausen)
2. Ubi caritas (Geijlo)
3. Kärleken (Jonhammar)

En sista chans har ni att önska enkelrum på vår lilla turné 31/5-1/6. Maila mig. Extrakostnaden var ca 300kr. Övriga kostnader står församlingen för utom kvällsmiddagen på lördagen. (Se tidigare inlägg för dagsschemat). Någon direkt anmälningslista har jag inte delat ut utan jag räknar med att vi alla följer med. Jag vet att 2 stycken har anmält att dom inte kan men i övrigt räknar jag med full kör. Det är ju trots allt lite prestigekonserter som vi ska ha och det blir dessutom en väldans trevlig, intressant, inspirerande, upplevelserik, lärorik, social och inte minst skojig helg!

Nästa torsdag är det redan första torsdagen i mars så då kanske jag får sällskap efter kören på en liten ölstund?!

Allt gott!

/C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s