3 kvar…

Det närmar sig! Nu är det bara 3 repetitioner kvar så nu gäller hög närvaro dom sista gångerna. Jag känner att vi har det under kontroll men vi är långt ifrån färdiga. Inte minst intonationsmässigt har vi en del kvar att jobba på. Afficherna är nu klara. Ni ser en här på sidan och kan ladda ner den direkt som en pdf! Bra va? Påminner igen om att konserttiden är 18.00. Fri entré och att ett filmteam kommer att filma alla repetitioner + konsert. Jag har även skapat ett FB-event som ni kan söka ”Åh Döds”.

Väldigt trevligt var det att se att samtliga tenorer och 1:a altar var på plats. Bara en bas borta…Ja, nu hoppas vi att ni andra som fortfarande hostar snabbt blir friska. Alla behövs!

Jag berättade lite om nästa fantastiska termin. Schema kommer ut om någon vecka men viktiga datum är:
4-5 oktober: ”The Armed Man” i Köpenhamn
16 november: Mozarts ”Requiem”
29-30 november: Lördag eftermiddag + söndag förmiddag 1:a advent. Info kommer
15 december: Christmas carols

Det blir ju onekligen en fantastisk säsong även det. Har man inte sjungit Mozarts Requiem så är det ju bara en klassiker som man måste ha gjort som körsångare. T-shirtar kommer att finnas till försäljning efteråt med texten: Jag har sjungit både Händels Messias och Mozarts Requiem! Dessutom sätter dom upp pjäsen Amadeus i höst är i Malmö. Påpassligt och kanske något för kören att gå och se?

Nu på söndag träffas kör 2 kl 10.00. Svart klädsel. Vi sjunger:
1. Ubi Caritas (Ola Geijlo)
2. Mitt liv har du tänt (S-E Johansson)
3. Må Gud välsigna (J Rutter)

Nu har jag fått ett antal som vill ha enkelrum på resan. Räknar med att det inte kommer fler. Har också fått några återbud som tyvärr inte kan följa med. Räknar med och hoppas att det inte blir fler!

Allt gott

Åh döds2

En reaktion på ”3 kvar…

  1. Apropos Requiems så samlar min gudfar dem! Han har också en spännande och informativ sida om saken, men såklart är den på Finska. Men om man är tillräckligt sugen på lära om requiems så kan man börja med att lära sig lite finska först 🙂
    Ser framemot Fauré! (Och Mozart såklart— fast K626 är inte helt Mozart, men en bra del Franz Xavier Süssmayr också).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s