Tack!

Jamen, ni är ju för snälla! Tack för uppvaktning och en väldigt kul, kulinarisk bok som garanterat kommer att utnyttjas under året. Ska väl erkänna att det känns lite kluvet att fylla 30..eller jag menar 40…jaha, okejdå..ett halvt sekel!!! Nåja, jag flyr som sagt landet och tillbringar helgen i London med hela familjen. Känns mycket bra!

Idag körde vi på med hela konsertrepertoaren. Ny upplaga av Åh Döds; varför bryta en trevlig torsdagstradition? Men nu har ni förhoppningsvis den sista versionen. 2 repetitioner kvar nu…Det närmar sig!

Nu är det då klart att SVT kommer att sända 1:a advent, live, från Johanneskyrkan. Kul!! Vi medverkar med mycket sång. Detta innebär extra fokus på den repertoaren under hösten och repetition inför kameror lördagen den 29/12 kl 13.00-17.00. Sedan samling söndag morgon kl 07.00 (!!). Genrep kl 08.00-09.00. Kaffe och sedan direktsändning kl 10.00-11.00. Alltid en spännande upplevelse att få vara med och göra en direktsänd tv-sändning.

Påminner också om vår underbara påskdagssjungning den 20/4 kl 11.00. Ska bli kul!

Allt gott och ännu en gång: Tack!

/C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s