Tack igen…

…för blommor och tårta! Har nu klarat av “halvsekelspuckeln” och känner mig ännu mer laddad för vidare öden och äventyr!

Fin repetition igår där kanske höjdpunkten var att få lyssna till “Åh döds”. Nu börjar vi få en aning om vart vi är på väg och hur det kommer att låta med orkester. Tror att alla kände ett wow – det här blir fräckt! Återigen har Martin G gjort ett fantastiskt jobb med att intrumentera och bygga ut låten. Tvinga nu dit folk. Ju fler i publiken desto häftigare blir upplevelsen!

Visst får ni ha noter på konserten men jag vill att ni kan början på Mozarts Requiem utantill! Lyssna gärna på olika inspelningar, blunda och sjung med! Här är en…

Lördagen den 5 april repar vi kl 9.30-ca 12.00!

Vill göra lite reklam för några kommande saker. Vår konsert ingår i en liten minikörhelg med ytterligare konserter. På fredag den 4/4 ger Vegakören en konsert kl 20.00: “We’re not gonna take it”. En konsert om hat, våld och tolerens. Det blir riktigt bra! Lördagen den 5/4 kl 18.00 gästar Svanholm Singers. En kammarkör i manskörsformat som nog är en av Sveriges bästa just nu. Otaliga internationella priser etc.

Den 20 april är det påskdag! Vi firar med högmässa kl 11.00. Påskliljor, brusande orgel och trumpet. Har fått en del återbud men räknar med övriga. Det blir känd och enkel repertoar sedan tidigare.

Många sjuka igår så mycket vitaminer och Coldzyme nu… Bara en vecka kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s